Geplaatst op

Goedkope amerikaanse koelkast: Wat zijn de beste goedkope Amerikaanse koelkasten

Kuehlschrank

Het is niet ongewoon dat TV-series en films de katalysator zijn voor nieuwe trends. Het zijn juist de televisieseries uit de Verenigde Staten uit de periode tot het einde van de jaren tachtig die in de gespecialiseerde handel een grote vraag naar bepaalde producten doen ontstaan. Een goed voorbeeld zijn de Amerikaanse koelkasten, die ook in Duitsland sinds enkele jaren zeer in trek zijn. Deze modellen, die minder sober zijn dan gewone koelkasten, voldoen aan de behoeften van klanten die niet alleen geïnteresseerd zijn in functionaliteit. Veel consumenten zijn evenzeer bezorgd dat de Amerikaanse koelkasten een blijvende indruk nalaten op bezoekers. Dat komt omdat de modellen zeker indrukwekkend zijn. Het uiterlijk is immers een van de grote pluspunten die een koelkast in Amerikaanse stijl te bieden heeft. Bovendien laat kuehlschrank.com u zien dat een goedkope Amerikaanse koelkast meer dan genoeg ruimte biedt voor alle dingen die u gewoonlijk koel wilt en moet houden.

Goedkope amerikaanse koelkast aanbevelingen

Klik hier om de beste modellen te ontdekken:
Bestseller No. 1
Cecotec Bolero CoolMarket SBS 430 Amerikaanse koelkast, 2-deurs, roestvrij staal, 430 l, hoogte 176 cm, energiebesparend, displaybediening, geen vorst mult Airflow-systeem, led-binnen, vakantiegodus
 • Zorgt voor een gelijkmatige temperatuur...
 • Hoge capaciteit bij kleine afmetingen door...
 • Hogere kwaliteitswaarneming, eenvoudige en...
 • Verlicht het hele interieur van de koelkast....
 • Waarschuwt je als het te lang geopend is.
Bestseller No. 2
Siemens KA93IVIFP iQ500 Side-by-side koelkast met Amerikaanse zijdeur, F, 404 kWh/jaar, 562 l, noFrost, led-binnenverlichting, touch-bediening, supercooling
 • IJs- en waterindicator: door de...
 • NoFrost: dankzij de noFrost-technologie hoef...
 • SuperCooling: vermindert de temperatuur van...
 • SuperFreezing: vermindert tijdelijk de...
Bestseller No. 3
Samsung RS67A8810B1 amerikaanse koelkast Vrijstaand 634 l F Zwart
 • Koelkast binnenverlichting
 • Multi-luchtwegsysteem (koelkast)
 • No Frost (koelkast)
 • Vakantie functie
 • Ingebouwd display

Geen wens blijft onvervuld met de US-style koelkast!

Amerikaanse koelkasten laatste jaren is definitief gebleken dat een koelkast door de consument niet meer wordt gekozen op grond van louter praktische aspecten. Het ontwerp is voor de meeste mensen minstens even belangrijk. En deze trend wordt natuurlijk ook gediend door de fabrikanten van goedkope Amerikaanse koelkasten, waarvan u de apparaten in onze test van zeer nabij kunt bekijken.

En dat is precies wat u zeker moet doen, zodat u niet alleen de winnaar van de vergelijking herkent, maar tegelijkertijd ook zo weinig mogelijk geld uitgeeft.

Amerikaanse koelkasten in vergelijking geven u de kans om het echt beste model te kopen, zonder dat u zich na de levering hoeft te realiseren dat u een verkeerde beslissing hebt genomen. Want dat is het gevaar van Amerikaanse koelkasten online kopen zonder ze eerst te zien. Goedkope toestellen kunnen perfect voldoen ook al streeft u in het algemeen naar een van de beste producten.

Hoe wil je dat je Amerikaanse koelkast eruit ziet?

De samenvattingen van de beoordelingen van Amerikaanse koelkasten tonen u aan welk een hoog kwaliteitsniveau de goedkope aanbiedingen nu hebben. En dit ondanks het feit dat de prijzen niet noodzakelijk hoog zijn. Een essentieel kenmerk voor goede producten is vooral de grootte van de Amerikaanse koelkast. Zelfs als de genoemde apparaten toch al meer in het bereik van grote koelkasten liggen: U moet op zijn minst een rudimentair idee hebben van hoeveel ruimte u nodig hebt.

Want goedkope Amerikaanse koelkasten, die populair zijn vanwege hun bijzondere uiterlijk, zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de vergelijking. Criteria voor de aankoop zijn, naast de lage prijs, de kleur, het energieverbruik en de fabrikant.

Tip. Veel consumenten zijn enthousiaste aanhangers van bepaalde merken. De Amerikaanse koelkast is daarom vaak ook een beslissing in het voordeel van een fabrikant waarmee u in het verleden reeds goede ervaringen hebt gehad.

Amazon gaat Amerikaanse stijl!

kuehlerschrank

Dergelijke voorkeuren voor speciale leveranciers van goedkope Amerikaanse koelkasten worden door Amazon bediend, evenals de wensen van kopers die de aankoop van een koelkast liever baseren op de prijs. U beslist zelf hoeveel geld u wilt uitgeven. Voor al het andere zijn wij en de online winkel Amazon verantwoordelijk. Wat je zeker moet weten: Amazon levert alle apparaten gratis aan de deur vanaf een goederenwaarde van 29 euro. Alleen al om deze reden zou u moeten overwegen Amerikaanse koelkasten samen met andere producten bij de winkel te bestellen!

Wat is een side-by-side koelkast?

Het is een stijlvolle blikvanger in de keuken, staat voor comfort en Amerikaanse levensstijl en houdt van de grote, ruime uitstraling: de side-by-side koelkast. De XXL dubbeldeurs koelkasten in roestvrijstalen look veroveren steeds meer de Europese keukens met hun ruimte en extra functies. De term side-by-side verwijst naar de opstelling van het koel- en vriesgedeelte. In dit type koelkast staan ze, zoals de naam al zegt, naast elkaar. De situatie is anders bij klassieke koel-vriescombinaties. Daar zijn deze onderdelen boven elkaar gerangschikt: het koelgedeelte boven en het vriesgedeelte onder.

Side-by-side koelkasten, ook bekend als Amerikaanse koelkasten, zijn ongeveer 170 tot 205 centimeter hoog, even hoog als standaard koel-vriescombinaties. In de breedte hebben ze echter meer te bieden met ongeveer 90 tot 120 centimeter. Ter vergelijking: een standaard enkeldeurs koelkast is ongeveer 50 tot 60 centimeter breed. De koelkasten met scharnierende deuren bieden dus veel meer ruimte.

De totale bruikbare capaciteit bedraagt ongeveer 400 tot 600 liter. Koelkasten en koel-vriescombinaties hebben daarentegen slechts een totale capaciteit van ongeveer 200 tot 300 liter. Gezien de omvang van het apparaat moet de consument echter ook rekening houden met een hoger stroomverbruik en een hogere aankoopprijs.