Geplaatst op

Hapjespan elektrisch: Wat zijn de beste elektrische braadpannen vanElektrische koekenpannen koopgids:

Hoe kiest u het juiste product uit de elektrische pannen test of vergelijking hierboven Elektrische pannen zijn een ander soort kookgerei. Ze worden elektrisch aangedreven en kunnen dus overal worden gebruikt, zolang er elektriciteit in de buurt is.
Elektrische partypannen zijn veelzijdig, omdat ze variabele temperaturen kunnen bereiken en er zelfs soepen in kunnen worden gekookt dankzij de hoge rand.

De elektrische pan wordt snel heet door de verwarmingsspiraal op de bodem. Zorg er daarom voor dat de pan altijd op een hittebestendig oppervlak wordt gebruikt.Lekker eten speelt voor ongeveer 43% van de Duitsers een grote rol, zo blijkt uit statistieken van VuMA. Het wordt alleen maar leuker als dit eten wordt gedeeld met vrienden en familie. Volgens de website La Belle Assiette worden gewoonlijk maximaal vier gasten uitgenodigd.

Als je ze hebt uitgenodigd voor een etentje, is het fornuis snel vol na twee pannen is er geen ruimte meer om de groenten te roosteren. Met een elektrische pan kunt u een kookzone vrijmaken en de inhoud in de pan warm houden of rechtstreeks in de pan bereiden.Dit soort pannen zijn ook goed voor kampeertochten of koken op het balkon. Als u een elektrische pan wilt kopen, zult u snel merken dat de modellen erg op elkaar lijken.

Daarom zult u in onze elektrische panvergelijking 2022 te weten komen wat de minimumafmetingen van een dergelijk apparaat moeten zijn en hoe u het na gebruik goed kunt schoonmaken en verzorgen.Deze pan wordt, in tegenstelling tot conventioneel kookgerei, niet op het fornuis gebruikt, maar wordt door elektriciteit aangedreven. Hierdoor wordt een spiraal verwarmd die in de behuizing van de elektrische pan is ingebouwd. De maximumtemperatuur die kan worden bereikt is ongeveer 240 °C.

Wanneer de pan de ingestelde tempe

SaleBestseller No. 1
Tristar PZ-9135 Elektrische Hapjespan – Diameter 30 cm - Inhoud 5 Liter - Reglebare thermostaat - Inclusief vak verderler
 • De hapjespan kan voor veel verschillende...
 • Komt met vakverdeling accessoire om meerdere...
 • Biedt veel ruimte dankzij een diameter van 30...
 • Regel eenvoudig de temperatuur met de...
 • Met een vermogen van 1500 Watt is de...
SaleBestseller No. 2
Tristar PZ-2964 Elektrische Hapjespan – Diameter 40 cm – Inhoud 3 liter - Anti aanbaklaag - 1500 Watt
 • De Tristar elektrische hapjespan is ideaal...
 • Groot formaat dankzij een diameter van 40...
 • Dankzij de vijf verschillende...
 • Praktisch ontwerp met geïntegreerde...
 • Met een vermogen van 1500W is de hapjespan...
SaleBestseller No. 3
Princess 01.162367.01.500 Multi Wonder Chef Pro – Elektrische Hapjespan – Veelzijdig, zwart
 • Een echte alleskunner in de keuken, want je...
 • Extra ruim dankzij de diameter van 35 cm en...
 • Geen vet of boter nodig zodat je op een...
 • Afneembaar snoer voorzien van een thermostaat...
 • Makkelijk schoon te maken dankzij de...
SaleBestseller No. 4
Bestron AHP1200 elektrische partypan met glazedeckel, snackpan met antiaanbaklaag, 1500W, zwart, ø 28,5 cm
 • Grote multifunctionele pan met een hoge rand...
 • Voor direct serveren op tafel na het...
 • Eenvoudige bediening dankzij traploze...
 • Antiaanbaklaag voor probleemloze reiniging,...
 • Leveringsomvang: 1 Bestron partypan, glazen...
Bestseller No. 5
Just Perfecto Elektrische Braadpan 5.5L - 1650W - Hapjespan - Met Deksel & Regelbaar Warmteniveau - Rood
 • De elektrische pan is uitgerust met een...
 • OPWARMFUNCTIE: De elektrische pan is...
 • Onze elektrische wok beschikt over een 75 cm...
 • ELEKTRISCHE POEL heeft een dubbellaagse...
 • ELEKTRISCHE HOT POT Kenmerken: Vermogen: 1650...
Bestseller No. 6
Clatronic PP 3402 Elektrische pizza-/partypan met antiaanbaklaag en glazen deksel, Ø 36 cm, elektrische multifunctionele pan voor koken, braden, stomen en warm houden, zwart
 • [2-in-1 partypan – voor een geslaagd feest]...
 • Snel en veelzijdig: met 1500 watt verwarmt de...
 • [Topkenmerken] – bovendien scoort het...
 • Reiniging: de pan is voorzien van een...

ratuur bereikt, schakelt hij uit. Maar uw toestel is dan niet kapot. Deze functie is vooral bedoeld om te voorkomen dat de partypan oververhit raakt. De pan schakelt automatisch weer in wanneer een temperatuurlimiet wordt bereikt.
n de keuken zijn de apparaten veelzijdig, want u kunt niet alleen bakken en braden in de pan uw gekookte gerechten kunnen ook gemakkelijk warm worden gehouden. Vooral als u een feestje geeft, kunt u ingrediënten van tevoren koken en later serveren.

Als u op kampeervakantie bent, is zo’n multi-pan bijzonder de moeite waard, omdat het apparaat meestal minder ruimte inneemt dan een gewone pan. Bovendien bent u alleen afhankelijk van de toegang tot elektriciteit en niet van een functionerend fornuis.Hoe langer en vaker de pan wordt gebruikt, hoe hoger het stroomverbruik. Het stroomverbruik van een elektrische pan bedraagt in de regel 1.500 watt.

Als u de pan ongeveer een uur gebruikt, kost het ongeveer 0,44 euro om hem in gebruik te nemen (bij een elektriciteitsprijs van 0,29 euro).2. Aankoopcriteria voor elektrische pannen: Waar moet je op letten?
Pizza in de panPanpizza is vooral aan te bevelen als u geen oven tot uw beschikking hebt of gewoon graag wilt experimenteren. Op sommige websites staan ook recepten voor een speciaal panpizzadeeg.

Het bakproces is dan heel eenvoudig: bak het deeg aan één kant (zonder de pizza te toppen). Zorg ervoor dat je de pan afsluit met het deksel.
Draai de pizza na vijf tot zeven minuten om en beleg hem snel. Het is dus een goed idee om de ingrediënten klaar te hebben. Na ongeveer nog een minuut in de elektrische pan met deksel, is uw pizza klaar om te eten.

Of een elektrische pan rond of vierkant moet zijn, hangt af van het gewenste braadoppervlak. Maar het zijn niet alleen de vormen van de pannen die van belang zijn: De beste elektrische pan heeft een antiaanbaklaag, een deksel met een stoomventiel, verschillende warmtestanden en is groter en hoger dan een gewone pan. Aangezien de Stiftung Warentest nog geen test van elektrische pannen heeft uitgevoerd, zal de volgende koopgids u precies vertellen wat deze criteria zijn.Hapjespan elektrisch

2.1 Afmetingen: Ronde pannen zijn groter en hoger dan vierkante modellen.

Als u een grote elektrische pan wilt, raden wij een rond model aan. Deze zijn meestal groter dan de vierkante versies. Een grote pan kan een diameter tot 42 cm hebben. Gerechten voor meerdere personen kunnen bijzonder goed worden bereid in dergelijke grote apparaten. Rechthoekige elektrische pannen zijn beter voor het scheiden van twee gerechten.
Zo kunt u aan de ene kant worstjes bakken en aan de andere kant aardappels roosteren.Bovendien hebben verschillende tests van elektrische pannen uitgewezen: Hoe hoger een feestpan is, hoe gevarieerder de gerechten kunnen worden bereid. Soep of chili con carne zijn moeilijker te bereiden in een ondiepe pan (ongeveer 4 cm) dan in een elektrische pan met een hoogte van 13 cm. Voor het meest variabele gebruik bevelen wij het Rechthoekige elektrische pannen zijn beter voor het scheiden van twee gerechten.
Zo kunt u aan de ene kant worstjes bakken en aan de andere kant aardappels roosteren.Bovendien hebben verschillende tests van elektrische pannen uitgewezen: Hoe hoger een feestpan is, hoe gevarieerder de gerechten kunnen worden bereid. Soep of chili con carne zijn moeilijker te bereiden in een ondiepe pan (ongeveer 4 cm) dan in een elektrische pan met een hoogte van 13 cm.
Wij raden een ronde elektrische pan met een hoge rand aan voor het meest variabele gebruik.3. Onderhoudstips voor elektrische pannen: Mogen elektrische pannen onder stromend water gehouden worden?

electro koekenpan receptHet schoonmaken van een electro koekenpan is in principe niet moeilijk, maar u moet er wel rekening mee houden dat het apparaat niet in de afwasmachine kan worden afgewassen. De elektrische pan is het gemakkelijkst schoon te maken als hij nog een beetje warm is. Neem dan een vochtige doek en veeg door de pan. Door de antiaanbaklaag zouden etensresten niet aan de bodem mogen kleven.

Als er toch iets blijft plakken, kook je gewoon wat water in de pan. Hierdoor komen de resten los van de pan en kunt u alles gewoon wegkiepen en uitvegen. Om ervoor te zorgen dat u uw elektrische pannentester zo lang mogelijk kunt gebruiken, moet u het apparaat na het schoonmaken met plantaardige olie insmeren.