Geplaatst op

Vrieskast tafelmodel beste koop: Wat zijn de beste tafelmodel diepvriezers?

Tafelmodel-vriezers

Diepvriezers zijn er in overvloed op de markt voor huishoudtoestellen. De afzonderlijke modellen verschillen qua constructie, energie-efficiëntieklasse en grootte, maar ook qua ontwerp. Voor bijzonder kleine ruimtes of invriezen onderweg, zoals op de camping, bestaan er zogenaamde tafelmodel vriezers, die in feite minivriezers zijn. De ervaring leert dat een dergelijk tafelmodel vriezer in verschillende situaties nuttig kan blijken, maar onder meer ook nadelen met zich meebrengt. Wat het dus waard is om een tafelmodel voor te kopen.

Vrieskast tafelmodel beste koop aanbevelingen:

Klik hier om de beste modellen te ontdekken:
Bestseller No. 1
Zanussi ZFX31401WA Mini-vrieskast, A++, 51 cm hoog, 117 kWh/jaar, vriesgedeelte 30 liter, roosterhouder, netinhoud 30 l
 • Energie-efficiëntieklasse A++.
 • Mechanische temperatuurregeling.
 • Kleur: wit
 • Afmetingen (h x b x d): 51 x 43,9 x 53,2 cm.
Bestseller No. 2
Bomann GB 341 vrieskast
 • - Inhoud: 31 liter, hoogte 51 cm/breedte 47...
 • Temperatuurbereik: ≤ -18 °C,...
 • Uitneembare plank, ijsblokjesschaal, rechts,...
 • Aansluitspanning: 220 – 240 V ~ / 50 Hz,...
 • Energieverbruik / 24 uur 0,32 kWh,...
Bestseller No. 3
WLA Diepvriezer - Vrijstaand - 68 Liter - Energieklasse F - Wit - VF5000
 • WLA VF5000 diepvriezer Vrijstaand Staand 68 l...
 • ENERGIEZUINIGE TAFELMODEL VRIEZERDe WLA...
 • VRIEZER-VRIEZER
 • Al meer dan 80 jaar produceert het Finse merk...
 • Onze TV's, Beamers, DVD spelers,...
Bestseller No. 5
Beko FS166020 Mini-vriezer, 65 liter, staal, wit
 • BEKO Vriezer FS166020 verticaal 81,8 x 53 A+
Bestseller No. 6
WLA TF600B - Diepvriezer - Vrijstaand - 60 liter - Zwart
 • Vriezer
 • 60 Liter
 • 6 kg per 24 uur
 • LED-binnenverlichting

Alleenstaanden profiteren van de compacte afmetingen en het tafelmodel voor uitstapjes en road trips.

Tafelmodel diepvriezers Niet elk huishouden of klein studentenappartement met slechts één kamer biedt voldoende ruimte voor een grote diepvriezer.

 • Daarom kunnen vooral dergelijke huishoudens baat hebben bij een klein tafelmodel van dit type. Tafelmodel vriezers zijn vaak slechts 50 cm breed en nemen dus weinig ruimte in beslag, zodat ze op kleine bijzettafeltjes of planken kunnen worden geplaatst.
 • Alleenstaanden of drukbezette mensen die vaak uit eten gaan en thuis niet veel koken, hoeven niet veel levensmiddelen in te vriezen een tafelmodel diepvriezer met een inhoud van 40 liter is dan vaak al voldoende voor de eerste levensbehoeften.
 • Bovendien kunnen gebruikers profiteren van het feit dat de tafeldiepvriezer na de test van de tafeldiepvriezer meestal veel goedkoper is dan zijn grote broers of een diepvriezer zodat u zich zelfs met een klein budget voor het begin perfect kunt uitrusten en de keukenuitrusting goedkoop bij elkaar kunt krijgen.
 • Een groot voordeel van tafelmodel diepvriezers is, volgens menig test van tafelmodel diepvriezers, dat zij door hun compactheid ook goed op reis kunnen worden gebruikt.

Dit is bijvoorbeeld het geval bij het kamperen, als u wat flexibeler wilt zijn bij het bewaren van verse levensmiddelen op de camping met uw eigen camper. Dit werkt echter alleen als u toegang heeft tot een stroomvoorziening of als u een adapter voor uw auto heeft. Overigens is de tafelmodel vriezer ook zeer geschikt voor kleine vakantiehuisjes. Ook wie
met een caravan of zelfs een grote camper een lange vakantie op de weg wil doorbrengen, kan baat hebben bij het compacte toestel.

Veel fabrikanten en hun aanbiedingen

Vrieskast-tafelmodel

Als u een Vrieskast tafelmodel wilt kopen, kunt u de meeste verschillende fabrikanten gebruiken. Door een vergelijking of prijsvergelijking valt op dat de meeste prijzen van de modellen van gerenommeerde merken vrij budgetvriendelijk zijn, zodat u zich zelfs met een kleiner budget de winnaar van de vergelijking onder de tafelapparaten kunt veroorloven. Maar welke fabrikanten bieden überhaupt tafelmodel diepvriezers aan? Hieronder hebben wij de populairste merken opgesomd met tafelmodel vriezers in hun assortiment.

Indien u sommige modellen van deze fabrikanten ter plaatse wenst te bekijken alvorens tot aankoop over te gaan, raden wij u aan advies in te winnen over individuele modellen bij detailhandelaars zoals Media Markt of Saturn in een van hun vele filialen. Wie nog geen beslissing heeft genomen over de locatie, kan na rijp beraad alsnog besluiten online te bestellen en door prijsvergelijking te besparen op de verzendkosten.

Populaire tafelmodel diepvriezers

Een zeer populaire diepvriezer voor op tafel bij veel klanten is de Liebherr GP 1486-21, een diepvriezer met energie-efficiëntieklasse A++. De Miele minivriezer is niet bepaald goedkoop met een prijs van net geen 500 euro, maar het is niet ongebruikelijk om tweedehands goedkoper te kunnen kopen. Het apparaat van de energie-efficiëntieklasse A++ kan volgens de tafelmodel diepvriezertest ongeveer 103 liter bevatten en is daarmee een van de grotere vertegenwoordigers van de beste tafelmodel diepvriezers.

U kunt de temperatuur van dit model precies op de graad instellen en krijgt een chique apparaat in wit, dat wordt geleverd met in totaal vier ruime laden. Dankzij de Super-Frost automaat kunnen zelfs grote hoeveelheden levensmiddelen binnen zeer korte tijd optimaal worden ingevroren.

Beste Vrieskast tafelmodel Andere kenmerken

Tip! Een ander zeer populair model is de H.KOENIG Mini-vrieskast FGW400. Volgens de tafelmodel vriezer test is dit een model in de energie-efficiëntieklasse A++, dat wordt geleverd in de kleur zilver en kan overtuigen met een zeer redelijke prijs. Er past echter slechts 30 liter in dit toestel, zodat dit model eerder bedoeld en geschikt is voor op reis. Met dit apparaat krijgt u een regelbare thermostaat, een bak voor ijsblokjes en een plastic scheidingswand als praktische plank. Dit model blijkt ook zeer stil te zijn in zijn werking, wat ook de beoordelingen en getuigenissen van sommige klanten kan bevestigen.

Hoe haalt u het meeste uit uw aankoop?

Als u bij de aankoop van Vrieskast tafelmodel niet het beste model voor uw budget wilt mislopen, wees dan niet bang om voor de aankoop te kijken op testportalen zoals Stiftung Warentest. Hier vindt u een samenvatting van de testrapporten van verschillende modellen, zodat u vóór de aankoop al een duidelijk beeld hebt van de voor- en nadelen van het toestel.

Hier vindt u ook moderne apparaten die al een No Frost-functie of een automatische uitschakeling hebben als u een bijzonder stijlvol apparaat wilt kopen, kunt u ook kijken naar apparaten van roestvrij staal of in chique kleuren zoals zwart en grijs. No Frost-apparaten zijn echter altijd aan te bevelen, omdat u ze niet meer handmatig hoeft te ontdooien. Ze voorkomen ijsvorming in de vriezer door de lucht droog maar het ijs koud te houden.